Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de Crăciun, transmis constănțenilor de Ierarhul Tomisului, IPS Teodosie. „Ziua Nașterii Domnului este o înnoire“ (galerie foto+video)

ro

20 Dec, 2018 13:10 2293 Marime text
Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului,susține astăzi o conferință de presă la sediul Arhiepiscopiei Tomisului. 

În cadrul acesteia va fi prezentat mesajul ierarhului pentru Sărbătorile de Iarnă. 

În debutul conferinței un grup de elevi de la Școala 7 Remus Opreanu Constanța vor interpreta mai multe colinde la Arhiepiscopia Tomisului. 

UPDATE. ora 13.30

 

”Să-l primim pe Domnul Iisus cu dragostea care i se cuvine. Ziua Nașterii Domnului este o înnoire. Cuvântul care s-a întrupat este veșnic. Sărbătoarea Nașterii Domnului este o sărbătoare a familiei, dragostei, împăcării, iertării. Trebuie să ne întoarcem să fim din nou ca pruncii, pentru a intra în Împărăția Tatălui Ceresc. Să fiți, la aceste sărbători, mesageri ai păcii. Dragostea nu cunoaște ură și discriminare. Toți suntem chipul lui Dumnezeu" a spus IPS Teodosie. 

”Pruncul Iisus ne cheamă să fim în dragoste și unire. Să-l rugăm pe Pruncul Iisus să ne înfrățească. Să aveți în familie pace și bucurie, să aveți bucate, colinde și cântări. Să se unească familia, iar lumina să vă insuflețească credința. La mulți ani!. Crăciun cu bucurie" a mai transmis Ierarhul Tomisului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii