Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de condolenaţe al echipei aeroportului Tuzla, pentru pilotul decedat în aeronava Diamond Aircraft 42

ro

22 Feb, 2019 12:12 2198 Marime text
Potrivit unui comunicat din partea echipei aeroportului Tuzla, aceşti îşi exprimă profundul regret pentru decesul pilotului în accidentul  ce a avut loc la Tuzla.

„Întreaga echipă a aeroportului Tuzla regreta profund pierderea pilotului Radu Serghei În accidentul care a avut loc În data de 21 februarie 2019.

Transmitem condoleanţele noastre familiei si prietenilor si le suntem alături în aceasta grea încercare.

În aceste momente, ne concentram toata atentia si speranta catre colegul si prietenul nostru, Gheorghe Dumitru – un pilot experimentat, cu peste 8000 de ore de zbor.

Unul dintre cei mai iubiti piloti ai echipei de la Tuzla, el face parte din familia RAS Tuzla de 20 de ani.

Speram la o recuperare cât mai rapidă şi apreciem efortul deosebit al medicilor de la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru ingrijiirea acordata acestuia.

Multumim echipelor ISU SMURD, Serviciului de Pompieri si Salvare, UM 2040, cat si echipelor proprii de interventie speciala care au actionat in timpi incredibil de scurti, cu promptitudine si profesionalism si care au demonstrat ca antrenamentele derulate în ultimii ani impreuna cu serviciul de interventie propriu al aeroportului Tuzla au dat roade.

Evenimentul din 21 februarie este unul singular prin amploare şi gravitate in cadrul activitatii companiei. RAS Tuzla a inregistrat 58.644 de ore de zbor in perioada 2008-2018, iar scoala de zbor a acumulat 16915 de ore in ultimii ani si nu a inregistrat niciun accident cu victime pana acum.

Mentionam ca siguranta este prioritatea numarul unu a companiei, al carei motto este “safety first”, a precizat echipa aeroportului Tuzla.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii