Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj al senatorului Mihai Fifor pentru militari de Crăciun. „Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să va adune sănătoși alături cu toți cei dragi“

ro

24 Dec, 2018 17:01 1344 Marime text
În Ajunul Crăciunului, fostul ministru al Apărării, senatorul Mihai Fifor le-a transmis militarilor un mesaj. 

"Dragi camarazi,

Vestea minunată a Nașterii Mântuitorului Iisus să va umple inimile de bucurie și casele de lumina și tihna, iar Sfînta Sărbătoare a Crăciunului să va adune sănătoși alături cu toți cei dragi, pentru a împărtăși împreună miracolul acestor zile atât de speciale.

Se cuvine să nu îi uităm vreodată pe cei care astăzi nu mai sunt lângă noi și ne veghează din Ceruri. Plecarea lor, că sacrificiu pentru Patrie, ne-a lăsat mai săraci și mai goi în suflete. Dumnezeu să îi odihnească în pace!

Un gând pios de recunoștință se îndreaptă către familiile care va ajută să fiți ceea ce sunteți în fiecare zi a anului - bravi slujitori sub drapel, gata, oricând și oriunde.

Colegilor aflați departe de casă, să le fim alături cu frățească camaraderie și să le mulțumim pentru tot ce fac pentru această țară. Misiunea lor îndeplinită înseamnă liniștea și mândria noastră, a celor rămași să îi așteptăm cu drag acasă.

Tuturor, va doresc un Crăciun fericit!

Onoare și Patrie!

Cu prețuire și aleasă considerație,


Mihai Fifor" - este mesajul transmis de senatorul Mihai Fifor. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii