Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii aşa-zisei Patrule a lui Vlad Țepeș va dona sânge

ro

12 Feb, 2016 20:55 1921 Marime text
 
Membrii Patrulei Vlad Țepeș au anunţat vor dona sânge mâine, de la ora 10, la Spitalul Floreasca din Capitală. La acțiune va fi prezent și președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu.
 
Cine este această patrulă? În caz că aţi uitat vă reamintim noi. PRU, condus de Bogdan Diaconu, a creat „Patrula lui Vlad Ţepeş", organizată de campionul K1, Daniel Ghiţă.
 
„Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, (...) care va fi formată din români inimoşi, cu suflet mare, care îşi vor ajuta semenii aflaţi la necaz şi care au nevoie de sprijin. Ne vom implica şi vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferenţa", a declarat Daniel Ghiţă.
 
De asemenea, sportivul a subliniat că va avea grijă de românii asupriţi pe care nu-i apără nimeni şi va acţiona în cazul în care nu o fac autorităţile.
 
Publicistul și universitarul Dumitru Cornel Vîlcu a anunțat că va depune o plângere penală în vederea desființării Partidului România Unită din cauza înființării Patrulei lui Vlad Țepeș, inițiativă care a făcut valuri în media din România. Vîlcu a lansat și o petiție online în acest sens.
 
          
Sursa foto: Facebook.com (Bogdan Diaconu)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii