Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul i-a lipit o baterie pe spate pentru a-i stabili diagnosticul

ro

20 Apr, 2016 12:20 1160 Marime text
 
 
Susan McCann a observat, într-o zi, că încheietura mâinii sale devine roșie și era plină de bubițe. Îngrijorată, femeia a mers de urgență la medicul ei. Analizându-i pielea, medicului i-a trecut prin cap o idee menită să-i verifice teoria pe care o avea despre ceea ce se întâmpla cu tânăra Susan.

Astfel doctorul i-a aplicat pe spate o baterie micuță. După ce a dat-o jos, i-a dezvăluit și cauza iritațiilor: nichelul. Susan s-a arătat total uimită, mai ales că nu se știa cu probleme sau dezechilibre interne, scrie sumiza.com.
 
Se pare însă că unul din cinci oameni suferă de alergie la nichel, ceea ce este destul de grav pentru că nichelul se găsește aproape în orice: telefoane mobile, laptop-uri, tablete, oțel inoxidabil și bateriile de ceas. Nichelul poate apărea și în mâncare, precum soia sau cacao.
 
De obicei, alergiile la nichel apar în zona urechilor din cauza cerceilor sau la curea. În ultima perioadă, însă, au aparut și la încheietura mâinii pentru că foarte mulți poartă brățări fitness.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii