Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii pregătesc miting de sensibilizare. Ce revendică Federația Națională Sindicală ”Ambulanța”

ro

26 Sep, 2017 18:36 1744 Marime text
În data de 28 septembrie 2017, înte orele 11.00-12.00, în toate sediile centrale ale Serviciilor Publice de Ambulanță din România, se va desfășura ”Mitingul de Sensibilizare” prin care se va solicita Guvernului soluționarea favorabilă a revendicărilor Federației Naționale Sindicale ”Ambulanța” din România (FNSAR). Vor participa membrii de sindicat dar și angajați. 

Revendicările FNSAR
  1. Stoparea diminuării veniturilor lunare a personalului din sistemul sanitar, respectiv din serviciile de ambulanţă, începând cu 01 ianuarie 2018 în urma aplicării Regulamentului de sporuri conform proiectului elaborat de Ministerul Sănătăţii în baza prevederilor Legii 153/2017.
  2. Situaţia şi starea parcului de ambulanţe din Serviciile Publice de Ambulanţă.
  3. Deficitul de personal în Serviciile Publice de Ambulanţă. 

”Până în data de 04 octombrie 2017, dată la care aşteptăm un răspuns de la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi de la Guvern, conducerea FNSAR va demara procedurile de strângere de semnături de la toţi membrii de sindicat în vederea organizării de acţiuni sindicale (mitinguri și proteste sindicale, greve de avertisment, şi chiar grevă generală) dacă se impune”, se arată în comunicatul oficial.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii