Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii din cadrul Serviciului de Expertiză Medicală al Casei Județene de Pensii, acuzați de luare de mită, au revenit la muncă

ro

07 Jan, 2016 21:30 1813 Marime text
 
Două dintre doctoriţele Serviciului de Expertiză Medicală al Casei Județene de Pensii din Brăila, cercetate pentru luare de mită, au revenit la serviciu. Ele lucrează acum într-un birou special amenajat, pentru a nu intra în contact cu singurul medic care are calitatea de martor în procesul în care sunt inculpate, relatează DIGI24.ro.

Medicii Rodica Ţone şi Cristinel Andreicuţ au revenit la muncă după ce au contestat în instanță măsura controlului judiciar și au cerut să fie reangajate. Instanța a aprobat cea de-a doua solicitare, așa că reprezentații Casei Județeane de Pensii Brăila au trebuit să se conformeze.

Rodica Țone și Cristinel Andreicuţ fuseseră suspendate din funcție de către Casa Județeană de Pensii Brăila în luna iunie a anului trecut, după ce au fost acuzate de procurorii DNA că ar fi cerut bani de la pacienţi pentru a le da pensie de boală. Acum cele două lucrează în ture separate, astfel încât să nu poată interacționa și să nu intre în contact cu martorii din același dosar.

În același dosar este inculpată și fosta șefă a serviciului, Ana Boală, care nu a atactat în instanţă suspendarea raporturilor de muncă. Cele trei doctoriţe de la Serviciul de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă se află încă sub control judiciar.

Sursa: Digi24.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii