Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii continuă să ameninţe cu proteste în diverse oraşe din ţară

ro

24 Aug, 2015 19:00 1061 Marime text
Medicii continuă să ameninţe cu proteste pe care intenţionează să le declanşeze la începutul lunii septembrie. Mobilizarea se face în continuare pe reţeaua de socializare Facebook, precizează Adevărul.
 
Doctorii şi-au propus să dea startul protestelor pe 1 septembrie, la ora 8.00 cu un miting în faţa Ministerului Sănătăţii şi speră să fie însoţiţi de asistenţi, infirmieri şi chiar pacienţi. Însă cadrele medicale nu au voie să protesteze decât în condiţii foarte stricte, asigurând urgenţele şi nepericlitând în vreun fel viaţa pacienţilor care au nevoie de asistenţă medicală.  Din acest motiv, medicii şi-au dat întâlnire şi în seara zilei de 1 septembrie, în Piaţa Universităţii, după încheierea programului. N
 
De asemenea, şi specialişti din Iaşi, Cluj, Târgu Mureş şi Timişoara au stabilit câte un loc de întâlnire în oraşele lor. „Să ne întâlnim toţi, la aceeaşi oră, în aceeaşi zi, în fiecare oraş. Nu protestăm. Doar ne întâlnim să le arătăm câţi suntem. Să aibă dimensiunea dezastrului în caz de grevă sau demisie în bloc”, a scris un medic în grupul creat pe Facebook.    

Sursa foto: www.dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii