Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii au un prognostic rezervat în cazul celui de-al doilea student înjunghiat la Iaşi

ro

09 Nov, 2015 14:51 1310 Marime text
Prognosticul în cazul studentului înjunghiat în căminul din campusul Târgușor este rezervat, a declarant, astăzi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, medicul coordonator al UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Potrivit acestuia, studentul în vârstă de 20 a fost adus în spital cu multiple răni la nivelul capului, toracelui, abdomenului, membrelor inferioare și antebrațului.
"A fost internat în clinica de chirurgie, unde a fost intubat, tratat pentru șoc hemoragic și pentru că a suferit leziuni de căi aeriene. A fost dus în sala de operație din cauza unor leziuni la cap, torace și abdomen, cea mai gravă fiind leziunea la nivel hepatic (ficat-n.r), antebraț și arteră radială. Leziunile suferite sunt grave, prognosticul este rezervat. Sperăm ca vârsta să îl ajute să supraviețuiască", a declarat dr. Cimpoeșu.
Conform acesteia, familia studentului urmează să ajungă în cursul acestei zile la spitalul ieșean.
Potrivit medicului Diana Cimpoeșu, citată de Agerpres, medicii de la SMURD au constatat că acesta a suferit și arsuri pe o suprafață de aproximativ 10% din corp. Cu toate eforturile depuse, echipajul medical sosit la fața locului a fost nevoit să constate decesul după aproape o oră de resuscitare. Atât victimele, cât și agresorul sunt studenți în primul la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Agresorul a dispărut din camera de cămin, nu înainte de a o incendia. El este căutat de polițiști și a fost dat în consemn.

Citeşte şi UN STUDENT A ÎNJUNGHIAT DOI COLEGI, APOI A DAT FOC CAMEREI
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii