Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii au decis Sorin Oprescu va fi dus înapoi în arest!

ro

29 Sep, 2015 15:05 1179 Marime text
Sorin Oprescu va fi dus, în această după-amiază, înapoi în arest, informează România TV. Comisia medicală de la Spitalul Universitar, unde edilul a fost internat timp de trei zile, a stabilit că Oprescu are o stare de sănătate bună şi poate fi transferat în arest.
Sorin Oprescu a fost supus, ieri, unei coronarografii, o investigaţie necesară în cazul în care medicii constată că sunt semne că ar exista probleme mai grave. Potrivit unor surse medicale din Spitalul Universitar, rezultatul coronarografiei la care a fost supus Oprescu arată că acesta nu prezintă risc de infarct şi nu are nevoie de operaţie la inimă. Starea de sănătate este bună, au constatat medicii.
Despre coronarografia la care a fost supus ieri Sorin Oprescu, avocatul Viorel Mocanu a spus: "Este vorba de o pseudo-operaţie, pentru că discutăm de o investigaţie care durează undeva la şase-şapte ore şi care necesită un timp de refacere, de convalescenţă ulterior, pentru că doar aşa se poate analiza şi afla dacă există unul dintre cele două stenturi înfundate sau o altă venă înfundată şi pentru a putea fi stabilizat din punct de vedere medical".
Oprescu a fost internat, sub pază, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB). El a fost transferat la spital din Arestul Central, cu o mașină a Poliției Capitalei, după ce în ultima săptămână starea sănătăţii sale se degradase vizibil. Vineri seara, Oprescu a fost consultat în arest de medicul cardiolog Leonida Gherasim, care a recomandat ca el să fie supus unor investigaţii amănunţite. Tot vineri, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, declarase vineri că, în cazul în care recomandările făcute Centrului de Reținere și Arestare Preventivă unde se află Oprescu nu sunt luate în considerare, instituția pe care o conduce se poate adresa ministrului de Interne.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii