Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mediafax Mazăre - „Nu vreau funcţii la Bucureşti pentru că este mai plăcut să stau aici cu fetele”

ro

28 Apr, 2012 15:10 1295 Marime text

Radu Mazăre, care a lansat, într-un club din Mamaia, proiectul "Tourism Summer Festival", a urcat pe podium la prezentarea unei colecţii de lenjerie intimă, înconjurat de manechine, afirmând că le-a spus lui Antonescu şi Ponta că nu vrea funcţii la Bucureşti, preferând să rămână acolo cu fetele.

Mazăre a participat, vineri seară, într-un club din staţiunea Mamaia, la evenimentul de lansare a proiectului "Tourism Summer Festival”, care are drept scop promovarea turismului de pe litoralul românesc prin organizarea unei serii de evenimente speciale de nivel internaţional.

Cu acest prilej au avut loc şi mai multe prezentări de modă, iar la un moment dat Radu Mazăre a urcat pe podium, la finalul prezentării unei colecţii de lenjerie intimă, înconjurat de manechine, şi a dezvăluit motivul pentru care nu este interesat de funcţii la Bucureşti: “De-aia le spuneam lui Victor Ponta şi lui Antonescu de ce nu vreau funcţii la Bucureşti - ca să stau aici cu fetele, e mult mai plăcut".

Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/radu-mazare-nu-vreau-functii-la-bucuresti-pentru-ca-este-mai-placut-sa-stau-aici-cu-fetele-9578973/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii