Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mediafax Mazăre, la Curtea de Apel Bucureşti - „Azi dau examen, dacă merg în faţa dirigintelui trebuie să fiu frumos îmbrăcat”

ro

23 May, 2012 18:05 1087 Marime text

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde va fi audiat în dosarul privind atribuirea ilegală a unor terenuri, că este pregătit să dea "examenul", vine în faţa judecătoarei ca în faţa dirigintelui, de aceea trebuie să fie îmbrăcat frumos.

Radu Mazăre s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) pentru a fi audiat în dosarul privind atribuirea ilegală a unor terenuri.

"Azi dau examen, m-am pregătit. Dacă merg în faţa dirigintelui, trebuie să fiu frumos îmbrăcat. O să-i explic judecătoarei ce s-a întâmplat şi cum a instrumentat procurorul băsist dosarul meu în comparaţie cu dosarul Flota", a declarat Radu Mazăre, la intrarea în sala de judecată, răspunzând unei remarci făcute de unul dintre jurnalişti, care a observat că primarul purta un sacou bleumarin asortat cu cureaua de la ceas.

nstanţa Curţii de Apel Bucureşti a stabilit, la termenul din 25 aprilie, ca primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, fostul consilier municipal Nicuşor Constantinescu şi alţi inculpaţi din dosarul terenurilor să fie audiaţi în 23 mai.

Judecătorii i-au audiat la termenul trecut pe şeful Direcţiei Administraţie Publică Locală din Primăria Constanţa, Constantin Racu, şi pe directoarea Direcţiei Patrimoniu a primăriei, Daniela Dospinescu.

 

Sursa: http://www.mediafax.ro/social/mazare-audiat-la-curtea-de-apel-bucuresti-azi-dau-examen-daca-merg-in-fata-dirigintelui-trebuie-sa-fiu-frumos-imbracat-9662730/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii