Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci amical în Polonia FC Viitorul a pierdut în faţa echipei Chojniczanka Chojnice

ro

03 Jul, 2016 15:23 1264 Marime text
După 1-1 cu APOEL Nicosia (campioana Ciprului), FC Viitorul a întâlnit, de dimineață, formația poloneză de ligă secundă Chojniczanka Chojnice. Partida s-a încheiat cu victoria formației poloneze, scor 1-0 (1-0). Unicul gol a fost înscris de Patryk Mikita, în min.34.

Constănțenii au controlat jocul în totalitate, însă n-au reușit să concretizeze din numeroasele faze de poartă create. Cele mai mari ocazii le-au aparținut lui Nedelcu (min.17, bară), Cicâldău (min.36, finalizare anticipată de portar în situație de unu la unu), Hodorogea (min.37, reluare milimetrică cu capul alături în urma unui corner), I. Hagi (min.78, șut de la 14m respins de portar), Lopez (min.85, șut din apropiere respins în corner) și Țîru (min.90+2, realuare cu capul reținută de portar), se arată pe academiahagi.ro.

Conform sursei citate, „Viitorul a fost văduvită și de cel puțin două lovituri de pedeapsă clare, însă brigada poloneză care a oficiat la acest joc a închis ochii la faulturile clare suferite în careu de Tănase (min.70) și I. Hagi (min.86)”.

În această după-amiază, FC Viitorul va întâlni şi formația poloneză de primă ligă Arka Gdynia într-un alt joc de verificare. Partida este programată la Gdynia de la ora 18.00 (ora României 19.00).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii