Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mazăre susţine că „este adevărat ce spune preşedintele Băsescu”

ro

28 Mar, 2013 13:24 1897 Marime text
În replică la afirmaţia de ieri a preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia „Mazăre când o face pe papuaşul, când pe apaşul. Ponta să nu-i cedeze Portul Constanţa”, edilul şef a declarat următoarele: „Este adevărat ce spune preşedintele Băsescu, că eu stau cu fetele în Mamaia, dar eu nu le fac ministre. Nici eu nu sunt însurat, nici ele nu sunt măritate”

Amintim că preşedintele Traian Băsescu a declarat că ar fi riscant pentru angajamentele României cu NATO sau Exxon ca premierul să accepte ca municipalitatea constănţeană să devină acţionar majoritar la Portul Constanţa, el afirmând că primarul Radu Mazăre „stă mai mult cu domnişoare dezbrăcate prin Mamaia”.
„Mi-e greu să văd că unul care stă mai mult cu domnişoare dezbrăcate prin Mamaia, se îmbracă în tot felul de armuri, când o face pe papuaşul, când pe apaşul, mi-e foarte greu să îl văd discutând cu generalii de la NATO chestiuni serioase legate de tranzitul de armament, de muniţie, de trupe. Mi-e greu să îl văd discutând cu Exxon, dacă le spune să îl caute la Bamboo în discotecă. «Deci vedeţi că şeful e la Bamboo, e acolo cu nişte sirene ieşite din Marea Neagră». Cred că am fi noi neserioşi să trimitem Exxon, NATO… Poate eu greşesc, dumneavoastră vedeţi vreun general american mergând să discute cu el, sau în Brazilia că ăsta mai pleacă şi în Brazilia?", a afirmat Băsescu, miercuri seară, la B1TV.

UPDATE:

Mazăre a afirmat în urmă cu scurt timp, referitor la Portul Constanţa următoarele: „Ştiţi foarte bine cine a controlat Portul Constanţa în ultimii 20 de ani: Băsescu şi tagma lui”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii