Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, superstar la mitingul USL „Nu vă fie frică, vine Măzărică!“

ro

19 Jan, 2012 20:42 1166 Marime text

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a adus la mitingul USL 1000 de oameni şi este însoţit de câteva zeci de tineri, îmbrăcaţi cu geci verde închis şi cu berete roşii pe cap, "uniformă" pe care o poartă inclusiv social-democratul.

Mazăre şi-a făcut apariţia în zona Arcului de Triumf în jurul orei 15.30 şi a intrat în curtea PNL, din Kiseleff, unde s-a salutat cu senatorul liberal Puiu Haşotti, care face parte din organizaţia PNL Constanţa. "Nea Puiule!", l-a salutat Mazăre pe Haşotti, potrivit NewsIn.

Primarul Constanţei a povestit, apoi, că a venit în Bucureşti cu aproximativ 1000 de oameni şi circa 70 de tineri îmbrăcaţi, ca şi el, într-o costumaţie "de revoluţie", anume cu haine verde închis şi berete roşii. Tinerii au scandat: "Nu vă fie frică, vine Măzărică!".

Mazăre a comentat apoi că pe "Băsescu şi pe şleahta lui nu-i dai jos decât în stradă" şi a estimat că cei de la putere nu vor renunţa foarte curând la putere. El a adăugat însă că dacă protestele vor continua câteva săptămâni, atunci cu siguranţă va exista o finalitate pozitivă a demersului.

Pe de altă parte, Mazăre a spus că nu intenţionează să meargă spre Universitate, întrucât nimeni nu doreşte să "confişte" revoltele populare. "Eu nu vreau nicio funcţie la Bucureşti", a adăugat el.

Sursa:  http://www.realitatea.net/mazare-superstar-la-mitingul-usl-nu-va-fie-frica-vine-mazarica-video_905742.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii