Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre spune ce destinaţie va avea Cazinoul dacă va fi reabilitat cu bani de la UE

ro

16 Sep, 2013 18:25 2546 Marime text
Primarul Radu Mazăre a anunţat, luni, la finalul şedinţei extraordinare a Consiliului Local, că după reabilitarea sa cu fonduri europene Cazinoul nu va putea fi folosit pentru practicarea jocurilor de noroc, urmând a i se stabili altă destinaţie.
"Este în proiectul european. Problema este însă alta, că dacă îl reparăm cu bani europeni nu poate fi cazinou. Nu ştiu ce o să fie, sală de nunţi, muzeu. Nu ştiu, o să hotărâm împreună", a spus Mazăre.
El a precizat că monumentul va putea avea această destinaţie doar în cazul în care reabilitarea ar fi făcută de un operator privat, interesat să-l utilizeze ca şi cazinou.
"Dacă îl reparăm pe bani europeni, el este pentru finanţare pe bani europeni, nu poate fi folosit drept cazinou. În momentul ăsta, el este în procedură de accesare a banilor europeni. Dacă îl reparăm pe bani europeni, nu va fi. Dacă între timp schimbăm legislaţia, ceea ce vrem să facem, şi atunci o să apară un operator privat interesat şi o să bage el banii şi până când ajungem noi să semnăm actele pentru finanţare europeană se apucă unul şi bagă zece milioane de euro acolo, atunci o să fie cazinou", a explicat Mazăre.

Sursa: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii