Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre preia CET-ul de la Guvern. Ce va face cu el?!

ro

07 Sep, 2014 10:05 2068 Marime text

Primarul Capitalei Sorin Oprescu şi primarul Constanţei Radu Mazăre preiau CET-urile din Bucureşti şi Constanţa, scrie HotNews.

Guvernul a decis să cedeze  primariilor din Bucuresti si Constanta toate actiunile pe care le detine la societatile de stat care detin centralele electrice de termoficare din cele doua orase, mai informează HotNews, citând economica.net.

Primarii din Bucuresti si Constanta se vor ocupa de alimentarea cu apa calda si caldura a celor doua orase, dupa ce termocenteralele din cele doua orase vor fi transferate din subordinea Guvernului catre autoritatile locale, se arata intr-un proiect de act normativ elaborat de Departamentul pentru Energiei.

Bucurestiul si Constanta ramasesera singurele doua orase din Romania la care Guvernul detinea controlul asupra centralelor electrice de termoficare (CET) care produc agentul termic destinat celor doua societati de distributie a energiei termice RADET care, la randul lor, livreaza apa calda si caldura catre populatie, mai scrie HotNews.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii