Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre la inaugurarea plajei administrate de fiul său „Ai nevastă, ai fete, bagă bani, are dreptate Puya, şi la neveste bagi bani mai mult” (galerie foto)

ro

28 Jun, 2013 06:07 5501 Marime text

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a asistat, joi seară, la inaugurarea unui sector de plajă în nordul staţiunii Mamaia, administrat de fiul său, Răducu, şi de mama acestuia, la eveniment edilul oferind cadouri, pe acordurile piesei "Bagă bani" interpretată de Puya, celor patru fete care îl însoţeau.
Evenimentul a debutat cu un concert susţinut de Puya, iar după câteva melodii cântăreţul a constatat că toată atenţia este îndreptată spre Radu Mazăre, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Este primul concert la care lumea se uită în altă parte, şi nu la scenă", a spus Puya, care a părăsit spaţiul special amenajat pentru concert şi s-a apropiat de masa la care se afla Radu Mazăre însoţit de patru fete.
Înainte de a începe să cânte din nou, Puya a ţinut să transmită următorul mesaj: "Sunt la Mamaia unde sunt mulţi tataia /Cu studente cuminţi cunoscute pe la Strehaia/Mi-am făcut baia şi mă simt haia/ Cu soarele ăsta te arde de te ia gaia/Am fete cu mine, şpriţul în pahar/Cameramanii mă filmează sus pe bar/ Când apar cedează orice adversar/La dracu, cred că o să mă fac primar".
Iar apoi, pe acordurile melodiei "Bagă bani", Radu Mazăre a oferit câte un cadou celor patru tinere, acestea primind un parfum, un ceas, o pereche de pantofi şi o poşetă.
"Ai nevastă, ai fete, bagă bani, are dreptate Puya, şi la neveste bagi bani mai mult. Din moment ce sunt prietenele mele şi au venit cu mine aici înseamnă că merită", a spus Mazăre după ce a oferit cadourile.
El a spus că fiul său trebuie să muncească pentru a câştiga bani şi că lui nu îi oferă decât pentru studii.
"El munceşte să facă bani să bage şi el bani ca tat-su, că tat-su nu mai are bani să bage în el, că bagă în fete. Eu bag banii la şcoală, i-am zis să termine şcoala că am cheltuieli mari", a spus Mazăre râzând.
Primarul a explicat că fiul său a obţinut plaja de la oameni de afaceri care au concesionat-o şi care intenţionează să realizeze aici o investiţie peste doi ani, iar până atunci au făcut un contract de colaborare cu Răducu Mazăre să fie administratorul acestei plaje în timpul sezonului estival.
Răducu Mazăre a spus că acesta este cel mai important proiect al său de până acum şi că doreşte ca pe acest sector de plajă lumea să se simtă bine.
"Este cea mai mare realizare a mea până acum. Am mai administrat un bar, dar acest proiect este cel mai mare. Vreau să fac o plajă cum nu prea se mai găseşte în Mamaia, în care lumea să se simtă bine, cu muzică, fete, distracţie şi voie bună", a spus Răducu Mazăre.
El a precizat că valoarea investiţiei pentru amenajarea sectorului de plajă se ridică la zece mii de euro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii