Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre își pune cenușă în cap Dă uitării cearta cu superiorii de la București

ro

12 Sep, 2014 23:45 2650 Marime text
Presedintele PSD Constanta, Radu Mazare, l-a catalogat la începutul lunii august pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, drept "un papa-lapte".  "Tremura carnea pe el sa n-o supere" pe Laura Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, susținea edilul. La câteva zile de la incindent, premierul Victor Ponta, prezent în localitatea constănțeană Tuzla,  l-a atenționat pe primarul Constanţei că nu trebuie să confunde declaraţiile cu defilările sale pe carele alegorice.
Dispute au fost și pe tema Portului Constanța.

Astăzi, în cadrul reuniunii PSD din Constanța, Mazăre pare că a dat înapoi în conflictul pe care l-a început cu superiorii lui de la București. „Sigur că i-am spus (n.r. premierului Victor Ponta) că nu e în regulă ce a declarat ministrul Transporturilor  Nu! Că el zice că a spus statul să aibă și comunitatea locală să aibă. Eh! Am declarat-o și eu, ăstea sunt lucruri normale și firești care se discută cel puțin între bărbați, bărbați sau femei curajoase.”, a afirmat edilul Constanței.

Laudele la adresa lui Ponta au fost nenumărate spre finalul discursului edilului constănțean.

„Ce mai citiți toți, securiștii ăștia care mai scriu prin presă și bagă tot felul de zvonuri că eu m-am certat cu Ponta. Sigur eu sunt un tip care spun lucrurilor pe nume. Părerea mea este că 80 la sută din ce a avut de făcut Ponta în condițiile de acolo de la București, și-a îndeplinit. Și nu este ușor. Muncește mult băiatul să știți, muncește de îi sar ochii din cap de dimineață până noaptea. Este o alegere grea pe care a făcut-o el.
Sigur e politician, îi place politica, dar nu e ușor ce are de făcut și mai ales ce va avea de făcut în continuare.
Sigur că i-am spus că nu e în regulă ce a declarat ministrul Transporturilor. Nu! Că el zice că a spus statul să aibă și comunitatea locală să aibă. Eh! Am declarat-o și eu, ăstea sunt lucruri normale și firești care se discută cel puțin între bărbați, bărbați sau femei curajoase.
Dacă ajunge cineva șef asta nu înseamnă să nu te duci să nu îi spui - uite acolo nu te ai ținut de cuvânt. Poate are și el niște argumente. Acolo ar fi trebuit să faci așa! Și ce dacă e șef și mă duce să intru cu capul în zid eu intru cu capul în zid? Nu! Cel puțin sunt împăcat că m-am dus și i-am spus cum stau lucrurile.
Eu așa conduc și am argumente. contraargumente, mă cert, până la urmă zic da dacă ai dreptate.
Trebuie să ne batem pentru Victor. O iau de la început. Sigur numai cine nu face, nu greșește. De pe margine sunt sătul de comentatori, sunteți sătui și voi de comentatori de pe margine. Când intri acolo și joci fotbal și când joci în teren și ești conducător mai faci și greșeli. Da una peste alta, eu personal apreciez că și-a făcut treaba și nu în condiții ușoare și pe cap cu toate ambasadele, paraambasadele, știți bine la ce mă refer. Trebuie să îl suținem și cred că dacă va ieși președintele României situația în țară va începe să fie normală.”, a declarat Mazăre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii