Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Nemulțumit de Cazanciuc pentru că nu-l apără Mazăre cere schimbarea ministrului Justiției

ro

09 May, 2014 19:12 2330 Marime text
Primarul Radu Mazăre cere schimbarea ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, afirmând că dacă nu-l apără are o „poziție de mormoloc”. Vom reveni.

Contactat de B1 TV, ministrul Justiției nu a vrut să comenteze declarația primarului Constanței.

UPDATE:

Primarul Constanței a declarat aseară în cadrul emisiunii „Ediţia de seară” moderată de Victor Ciutacu la România TV că este total nemulțumit de prestația ministrului Robert Cazanciuc. „Ministrul Justiției, dacă mă întrebați pe mine, sunt total nemulțumit de prestația pe care o are, începând de la ridicatul cu mascați din restaurant, unde ar fi putut să studieze pe baza căror reguli și care este protocolul de iau oamenii cu mascați și în ce cazuri, și așa mai departe, și el trebuia să studieze, ministrul Justiției, și ar fi putut să iasă și să aibă un punct de vedere și atunci când un procuror acuză un judecător pentru sentințele date, nu numai în cazul meu, și în nenumărate alte cazuri, dar are poziție de mormoloc, că văd că știm și că sunt mulți politicieni cu pozițiile astea în România”.

Invitat în emisiune, jurnalistul Bogdan Chirieac l-a întrebat pe edil - „Ce sperați fiind mormoloc că o să devină un broscoi mare sau?”, Mazăre afirmând că „nu aceasta spera”. „Am sperat să crească, să facă picioare și să plece din locul ăla, să lase pe cineva care e în stare să aibă o atitudine fermă și bărbătească". „Aș vrea să aibă o atitudine mai fermă privitor la abuzurile ăstea, iar dacă nu, să plece”, a mai declarat edilul cu privire la ministrul Justiției.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii