Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, către inspectorii din Inspectoratul de Stat în Construcţii „Nu mai verificaţi, nimic, băi fraţilor. LA MINE ÎN PRIMĂRIE NU AVEŢI CE SĂ CĂUTAŢI”

ro

18 Jan, 2012 12:05 1628 Marime text

Primarul Constanţei a atacat vehement încercările de intimidare a manifestanţilor din faţa Prefecturii. Radu Mazăre i-a acuzat pe cei de la Inspectoratul de Stat în Construcţii că acţionează la ordin după ce au fost trimişi de reprezentantul Guvernului să verifice corturile de unde manifestanţii primesc ceai cald. Controlul a venit după ce prefectul a atacat în contencios autorizaţia de protest pe care organizatorii au primit-o de la Primărie.

Primarul a luat foc în momentul în care a aflat că prefectul judeţului Constanţa vrea cu orice preţ să-i oprească pe protestatarii de la malul mării prin intimidări.

Vedeţi în filmul de pe Tv neptun, de la minutul 01.06 cum li se adresează Radu Mazăre inspectorilor: „Nu mai verificaţi, nimic, băi fraţilor. LA MINE ÎN PRIMĂRIE NU AVEŢI CE SĂ CĂUTAŢI"

Iată filmul: http://reporterntv.ro/stire/primarul-constantei-a-atacat-vehement-incercarile-prefectului-de-intimidare-a-manifestantilor-constanteni

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 18 Jan, 2012 10:00 Pai normal! daca suntem prosti si acceptam... si opozitia doarme in bocanci... dar care opozitei?!