Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mats Wilander, fascinat de jocul Simonei Halep

ro

21 Jan, 2015 19:11 1712 Marime text
Prestația pe care Simona Halep a avut-o în primele două partide de la Australian Open a atras laudele specialiștilor din tenis. Mai ales după jocul pe care Simona l-a etalat în fața reprezentantei gazdelor, Jarmila Gajdosova, scor 6-2, 6-2, scrie digisport.ro.
 
Unul dintre cei care au rămas plăcut surprinși de îmbunătățirile pe care Simona Halep le-a adus în jocul ei este fostul mare campion suedez Mats Wilander.
 
”După modul în care se deplasează în teren, după jocul solid etalat, Simona Halep mi-a amintit de Djokovic, pot spune că este un Novak Djokovic feminin”, a apreciat Wilander.
 
Campionul suedez a insistat asupra faptului că anul acesta Simona Halep se prezintă mai sigură pe ea faţă de anul trecut (când a ajuns în sferturile de finală, cel mai bun rezultat al ei la Melbourne), cu un joc îmbunătăţit evident la mai multe capitole.
 
”Serveşte mult mai bine, deşi nu este o jucătoare înaltă, dar aruncă bine mingea atât de sus încât poate lovi eficient. De asemenea, a crescut pe ambele părţi. Dacă până acum, lovitura ei de rever, în special în lungul liniei, era una dintre mărcile sale, la meciul despre care vorbim a folosit foarte bine şi lovitura de dreapta. De fapt, fixează adversara cu reverul şi poate acum să finalizeze şi cu dreapta”, a subliniat Mats Wilander, de șapte ori învingător în turnee de Grand Slam, dintre care de trei ori la Australian Open, fost nr. 1 mondial în 1988.
 
Sursa: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii