Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Material lemnos transportat fără documente, confiscat de polițiști. Șoferul a fost sancționat

ro

23 Nov, 2017 18:15 1828 Marime text
Material lemnos, în valoare de aproape 15.000 lei, confiscat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.La data de 22 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş au organizat o acțiune, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, pentru verificarea legalității activităților silvice.

În urma acţiunii, poliţiştii au depistat, pe DJ 153C, un TIR condus de un bărbat, de 48 de ani, care transporta aproape 50 de metri cubi de molid.

Șoferul a prezentat ca documente de proveniență două avize de însoțire pentru materiale lemnoase, iar în urma verificării acestora s-a stabilit că materialul lemnos a fost expediat dintr-un loc identificat prin coordonate geografice ca fiind altul decât cel corespunzător provenienţei legale.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Materialul lemnos identificat, în valoare de aproape 15.000 lei, a fost confiscat şi predat reprezentatului Ocolului Silvic Gurghiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii