Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matei „Năvodari nu va intra pe mâna lui Mazăre şi a lui Nicuşor”

ro

28 Apr, 2012 14:31 2179 Marime text
navodari-nicolaematei002.jpg

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, ia în calcul plecarea din PSD chiar înaintea alegerilor locale, din cauza neînţelegerilor cu liderii PSD Constanţa, Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Amintim că în cursul zilei de ieri, Matei a avut o întâlnire cu Adrian Năstase şi Victor Ponta, liderul naţional al partidului. Potrivit unor surse, problema nu s-a tranşat încă. Se pare, susţin sursele noastre, că liderilor PSD Constanţa li s-ar fi sugerat, de la Centru, să valideze, totuşi, candidatura lui Matei la proximele alegeri locale.

Pe de altă parte, primarul Nicolae Matei a declarat că „oraşul Năvodari nu va intra pe mâna lui Mazăre şi a lui Nicuşor” şi că îi asigură pe năvodăreni că ştie ce are de făcut pentru oraşul care l-a făcut primar. „Oraşul rămâne pe mâini bune şi sigure”, a menţionat edilul şef.

În plus, se pare că în cursul zilei de ieri, năvodărenii au început deja strângerea de semnături pentru susţinerea unei eventuale candidaturi independente a lui Matei. În doar câteva ore s-ar fi strâns aproximativ 4.000 de semnături, în contextul în care, dacă ar candida independent, Matei ar avea nevoie de doar 700 de semnături de susţinere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • C.Neagoe 28 Apr, 2012 11:26 Felicitari domnule primar ! Pentru unii , conteaza dor posibilitatea de a pune mana pe o afacere ; ati face un gest istoric , candidand pentru PNTCD , Eu as fi mandru cu un astfel de primar.