Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matei de la Năvodari, dispus să plece din PSD din cauza lui Nicușor și Mazăre. Vezi către cine se întreaptă

ro

27 Apr, 2012 16:04 3010 Marime text

nicolae_matei_19.jpgPrimarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, îi acuză pe Radu Mazăre și pe Nicușor Constantinescu:

Mazare si Constantinescu abuziv de trei zile refuza sa valideze candidatura actualului Primar Matei Nicolae pentru un nou mandat. Astazi facem o ultima incercare de a rezolva acest demers despotic la Bucuresti intr-o
ultima discutie cu Adrian Nastase si Victor Ponta. Daca nu vom gasi intelegere cu regret in suflet suntem obligati sa parasim casa noastra PSD unde am muncit 12 ani si am facut performante politice si administrative deosebite. Ne vedem in situatia ne dorita de a ne cauta un alt drum pentru a continua munca in orasul nostruz se arată într-un comunicat de presă.

UPDATE

Primarul orașului Năvodari spune că în aceste momente este în drum spre București, pentru a dfiscuta cu președintele PSD, Victor Ponta: "M-au umilit! Deși am performanțe politice și administrative de nereproșat, nu vor să-mi valideze candidatura. Eu am pus mereu orașul mai presus de interese, dar unii oameni confundă interesele personale cu cele politice" Matei spune că, dacă nu va ajunge la o înțelegere, probabil că va trece cu toată echipa la un partid care să nu-l condiționeze: "Probabil că voi alege PER".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ady 27 Apr, 2012 19:22 Ce este PER-ul ? Candidati domnule primar pentru PNTCD , unde gasiti oameni cinstiti si din cate stiu va lauda .