Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri suplimentare de securitate la domiciliul din Sibiu al familiei preşedintelui Iohannis

ro

22 Mar, 2015 10:04 1321 Marime text
Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, se bucură de o protecţie sporită, după ce, peste drum de casa ei, a fost instalată o cabină specială, în care vor sta agenţi ai SPP. Măsura fără precedent a fost luată, se pare, după un incident care a speriat-o pe Carmen Iohannis, relatează evz.ro.
 
Mai multe echipe de muncitori au instalat, vineri, un mini-container, peste drum de reşedinţa lui Klaus Iohannis din Sibiu, acolo unde locuieşte încă soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, profesoară la o şcoală din oraş.
 
Potrivit oradesibiu.ro, decizia a fost luată după ce săptămâna trecută a avut loc un incident: miercuri dimineaţă, cu puţin înainte de ora 5.00, preşedintele Klaus Iohannis, care se afla în Bucureşti a fost trezit de un apel telefonic de la soţia sa, Carmen, rămasă la Sibiu. Preşedintele urma să plece într-o vizită în Polonia, iar soţia sa a preferat să rămână singură la Sibiu. Apelul la această oră matinală l-a îngrijorat pe preşedinte, care a aflat că cineva suna la interfonul montat la poarta casei din Sibiu.
 
Fiind singură, Carmen Iohannis nu a găsit altă soluţie decât aceea de a suna la soţul său. Imediat, Preşedintele a anunţat Serviciul de Protecţie şi Pază a cărui conducere a intrat în alertă şi a desemnat un echipaj pentru a securiza casa din Sibiu a preşedintelui. Până la această oră nu a fost depistată persoana care a sunat la poarta casei lui Iohannis, surse din cadrul Poliţiei Sibiu afirmând că este posibil să fi fost chiar un petrecăreţ întârziat cu chef de glume proaste.

Sursa: evz.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii