Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de supraveghere judiciară faţă de 112 persoane

ro

23 Apr, 2017 18:51 1495 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 112 persoane şi au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, în perioada 14 - 21 aprilie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 112 persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse. Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 39 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 73 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, în şapte cazuri, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura arestării preventive, iar în două situații cu măsura condamnării cu executare.

De asemenea, în trei cazuri, măsura controlului judiciar a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare, în şapte situații cu cea a arestării preventive, iar în câte un caz, măsura controlului judiciar a fost înlocuită cu măsura condamnării cu suspendare, respectiv cu măsura arestului la domiciliu.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii