Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:02 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de ordine publică la meciul dintre FC Viitorul Constanţa şi KAA Gent

ro

03 Aug, 2016 13:55 1148 Marime text
În jur de 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța și I.S.U. Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal din cadrul turului III preliminar al Europa League dintre FC Viitorul Constanţa – KAA Gent.
 
Partida se dispută mâine, începând cu ora 21.15, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.
 
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. „De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă”, conform unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.
  • De asemenea, se recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
  • Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;
  • Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;
  • Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive;
  • Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.
  • Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii