Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de ordine publică la Mănăstirea „Peştera Sf. Apostol Andrei” din comuna Ion Corvin

ro

28 Nov, 2015 22:21 1279 Marime text
 
În perioada 29-30 noiembrie, la Mănăstirea „Peştera Sf. Apostol Andrei” din comuna Ion Corvin va avea loc ceremonialul religios desfăşurat cu ocazia sărbătoririi hramului bisericii. La aceasta acţiune se estimează participarea  a peste 10.000 de credincioși din Constanţa dar şi din judeţele limitrofe, a unui sobor de preoţi şi diaconi cât şi oficialitaţi ale judeţului.
 
Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică,  la această manifestare vor participa peste 170 de jandarmi din Gruparea Mobilă „Tomis” dar şi poliţişti din cadrul IPJ Constanţa. Ei vor acţiona în principal, pentru: protecţia participanţilor, asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării ceremonialului religios și prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială.
 
Zona în care se va desfăşura ceremonialul religios va fi delimitată cu garduri metalice iar în zonele de acces se va efectua control preventiv corporal şi al bagajelor.
 
Reprezentanții forțelor de ordine recomandă oamenilor: „Să acorde sprijin ehipelor de ordine aflate în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială dar și să respecte regulile impuse de organizatori şi Jandarmerie.”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii