Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de asigurare a ordinii publice de către jandarmii constănțeni, în week-end

ro

21 Aug, 2015 12:26 1106 Marime text
 
În perioada 21-23 august, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Constanţa şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura într-un climat de ordine şi siguranţă.
 
Mâine, începând cu ora 07.30, în zona plajei „3 Papuci” din Constanţa, jandarmii constănţeni vor asigura măsuri de ordine publică pentru buna desfăşurare a maratonului de nataţie în mare, intitulat „Aqua Challenge” .
 
Tot mâine, în intervalul orar 18.00-20.30,  jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la etapa de rugby din cadrul Diviziei Naţionale de Seniori, eveniment sportiv la care vor participa echipele C S Năvodari şi Poli Unirea Iaşi.  Meciul se va desfăşura pe stadionul „Flacăra” din oraşul Năvodari.
 
În perioada 22-23 august, zilnic în intervalul orar 18.00-24.00, jandarmii constănţeni vor asigura climatul de ordine şi siguranţă, cu prilejul evenimentului denumit “Zilele oraşului Techirghiol”, în  zona Pieţei Centrale din localitate, unde se vor desfăşura mai multe activităţi cultural-artistice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii