Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini cu probleme la numerele de înmatriculare, descoperite la Negru Vodă şi Băneasa

ro

27 Jan, 2015 10:34 2350 Marime text
La frontiera de la Negru Vodă s-a prezentat, ieri dimineaţă, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un tânăr de 21 de ani, care conducea un autocamion marca Daimler Benz cu numere de Germania.
 
Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră a rezultat că numerele de înmatriculare aparţin unei autoutilitare marca Iveco, care fusese radiată din circulaţie de autorităţile din Germania, din data de 16 decembrie 2014.
 
Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că i-a fost încredinţat autocamionul de către o cunoştinţă, pentru a se deplasa în Bulgaria, fără a cunoaşte că numerele de înmatriculare aparţin unui alt autovehicul.
 
Din cercetări a mai rezultat faptul că persoana în cauză deţine permis de conducere doar pentru o categorie de autovehicul, fără a avea dreptul de a circula pe drumurile publice cu un autocamion.
 
Tot ieri, în jurul orei 10.30, poliţiştii de frontieră de la Băneasa au oprit pentru control un autoturism marca Audi model A4 cu numere provizorii eliberate de autorităţile din Constanţa, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.
 
La solicitarea poliţiştilor de frontieră de a prezenta la control documentele personale şi ale autoturimului, conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că nu le are asupra sa. Verificările au stabilit că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate din data de 21 octombrie 2014.

În ambele cazuri poliţiştii de frontieră au întocmit dosare penale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii