Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Mașina unui jurnalist, incendiată în miez de noapte. Ce au descoperit pompierii după ce au stins flăcările

ro

02 Jun, 2018 10:42 2121 Marime text
Mașina jurnalistului timișorean Dragoș Boța, editorul-șef al pressalert.ro, a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă, informează Realitatea.net.
 
Autoturismul Opel Vectra parcat lângă blocul din Timișoara în care locuiește ziaristul a ars în jurul orei 2.40. Incendiul a observat un vecin, care a sunat la 112. Focul a început în partea din spate a mașinii, iar interiorul a fost ars complet.
 
Pompierii au constatat că geamul din dreapta spate a fost spart.


UPDATE

Poliţia Timiş a deschis un dosar penal in rem, pentru distrugere din culpă, după ce autoturismul unui jurnalist timişorean a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă, în faţa blocului din Timişoara în care locuieşte.
 

"În cauză s-a întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă, în acest caz, şi în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor şi a cauzelor în care s-a produs acest incident", a declarat sâmbătă pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.

 
Maşina este a jurnalistului Dragoş Boţa, iar vecinii au semnalat incendiul la numărul 112. Echipajele de pompieri au intervenit pentru stingerea focului. Primele indicii arată că geamul din dreapta spate a fost spart şi a ars tot interiorul vehiculului. Se iau în calcul atât un scurtcircuit, cât şi o incendiere provocată.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii