Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Masă rotundă a autorităţilor publice locale cu reprezentanţii delegaţiilor participante la Peştişorul de Aur (galerie foto)

ro

11 Aug, 2018 17:22 3470 Marime text

Sâmbătă, 11 august, de la orele 10.00, Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea a fost gazda întâlnirii reprezentanţilor delegaţiilor participante la Festivalul Internaţional de Folclor pentru Tineret „Peştişorul de Aur” cu autorităţile publice locale.

Din partea Consiliului Judeţean Tulcea a participat administratorul public al judeţului, Vasile Strat, domnia sa transmiţând salutul preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

„Mă bucur ca an de an din ce în ce mai mulţi tulceni participă ca spectatori la acest prestigios  festival cultural. Sunt încântat să văd că mulţi dintre dumneavoastră călătoriţi mii de kilometri pentru a vă prezenta tradiţia, portul şi cultura strămoşească. Chiar dacă emoţiile sunt mari pentru ca mai sunt doar câteva ore până la festivitatea de premiere, mă bucură că v-aţi făcut timp să veniţi la întâlnirea cu noi”, a declarat administratorul public al Judeţului Tulcea, Vasile Strat.


Reprezentanţii delegaţiilor participante la festival s-au arătat încântaţi de organizare, de condiţiile de cazare şi au mulţumit organizatorilor pentru invitaţia de a participa la acest regal folcloric internaţional, transmite CJ Tulcea.

Sursă foto: Consiliul Judeţean Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii