Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărturisirile lui Bojin, complicele lui Băhăian „Mi-a spus că îi ţinea piciorul pe piept să se înece în sânge şi să moară mai repede“

ro

06 Apr, 2011 19:49 1731 Marime text
Astăzi, Ion Bojin, a fost audiat ca martor principal în cazul crimelor pe care Sergiu Băhăian le-ar fi comis în judeţul Constanţa. Este vorba despre împejurările în care au fost ucişi Lucian Cernat şi Emilian Leonte.

Bojin a povestit în faţa instanţei cum Valentin Şlepac i-a ucis la cererea lui Sergiu Băhăian pe Lucian Cernat şi Emilian Leonte. „Pe Cernat l-a omorât la Cernavodă. Ne întorceam de la Bucureşti către Constanţa şi pentru că Cernat tot cerea bani şi era nemulţumit. Ameninţa că va spune totul Poliţiei. Cum va fi ucis s-a discutat de faţă cu Cernat, dar era prea beat să-şi dea seama", a povestit Bojin instanţei. Cei care l-au aruncat de pe podul de la Cernavodă au fost Valentin Şlepac şi Nicolae Mârşu. Bojin spune că a fost martor la tot.

Ucis într-un depozit din Constanţa

Despre Emilian Leonte, Bojin spune că a fost ucis într-un depozit din zona industrială a oraşului Constanţa, după ce s-a arătat nemulţumit de faptul că nu i se dau mai mulţi bani să-şi cumpere o casă. „Şlepac l-a ademenit să vină la depozit şi îmi tot spunea să-i distrag atenţia lui Leonte, iar el să-i dea cu ciocanul în cap. I-am zis că-mi este frică, am ieşit afară, mi-am închis telefonul şi am fugit la gară. L-a scurt timp m-a prins Şlepac din urmă şi mi-a spus că l-a omorât pe Leonte, dându-i cu ciocanul în tâmplă, creştet şi gât. Mi-a spus că-i ţinea piciorul pe piept ca să se înece în sânge si să moară mai repede", a spus Bojin.

Sursa:http://www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii