Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărturiile femeii acuzate că ar fi plătit ucigaşi să o scape de soţ "M-a ameninţat că îmi dă cu acid sulfuric, că mă spintecă"

ro

06 Mar, 2013 08:04 1467 Marime text
Pusă la zid cu o gravă acuzaţie, Liliana Vădineanu, femeia acuzată că ar fi plătit ucigaşi să o scape de fostul soţ, a făcut marţi, primele declaraţii, jurnaliştilor.
Liliana a fost căsătorită şapte ani cu Tiberiu Vădineanu, timp în care, spune ea, acesta i-ar fi făcut viaţa un calvar. Pe la mijlocul lunii februarie se întorcea de la Tulcea, unde îşi dusese copilul. Era în maşină cu iubitul ei, Daniel Sasu, şi cei doi presupuşi asasini plătiţi. La un moment dat, spune Liliana Vădineanu, ar fi mărturisit că ar vrea ca cineva să-l facă pe fostul ei soţ să sufere aşa cum a suferit ea în căsnicie. Cei doi tineri s-ar fi oferit să-i dea acestuia o lecţie.
Liliana Vădineanu continuă povestea şi spune că în momentul în care cei doi ar fi văzut că nu scot niciun leu de la ea, l–ar fi abordat pe fostul ei soţ. Aşa le-ar fi venit ideea să-i spună că fosta soţie ar vrea să îl lichideze şi în acest fel, să scoată nişte bani măcar de la el. Tânăra spune că nu Tiberiu Vădineanu este cel care trebuie să se teamă, ci ea, pentru că tot timpul fostul soţ i-a trimis mesaje de ameninţare.
"Au fost mai multe mesaje de ameninţare, că mă omoară, că mă spintecă, că-mi dă cu acid sulfuric!", spune femeia, potrivit reporterntv.ro.
sursa: realitatea.net


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii