Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marţi, trei ceasuri rele şi... multe accidente în Constanţa

ro

26 Apr, 2016 18:01 1352 Marime text
 
Astăzi a fost o zi în care astrele s-au pus cu siguranță de-a curmezișul. Accidentele produse astăzi au fost nenumărate și au depășit și granițele municipiului. 
Vă dăm exemplu de cum a început ziua. 
La ora 11.50, un șofer a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai, dinspre strada Pandurului către strada Caraiman, în banda nr. 2 şi ajungând la un marcaj pietonal, nu a păstrat o distanţă de siguranţă şi a lovit în spate un alt autoturism condus de C.A.,  care a oprit pentru a acorda prioritate unui pieton aflat în traversare regulamentară. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager din autoturismul oprit.
La surt timp, pe la ora 10.12, o altă persoană a condus un autoturism pe DN3,   dinspre Valu lui Traian către municipiul Constanţa, în banda nr. 2 şi ajungând la km. 254+879m, a surprins şi accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
O oră mai târziu, un alt șofer a condus un autoturism pe strada Medgidiei, din Cernavodă, iar când a ajuns la intersecţia cu strada Canalului, a virat la stânga, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus de către un conducător auto, care se deplasa din sens opus, intrând în coliziune cu acesta, care la rândul său a ricoşat în alt autoturism care se afla oprit la indicatorul STOP,  pe strada Canalului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui S.V. şi a unui pasager din acelaşi autoturism precum şi vătămarea corporală a unui pasager aflat în autoturismul oprit.
Şi astea nu sunt toate. Ziua a fost marcată de pietoni loviţi de maşini, de autoturisme răsturnate, maşini ce au intrat din una în alta şi tot aşa. 

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii