Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Șumudică, suspendat șase luni și amendat FRF

ro

29 Feb, 2016 21:20 1714 Marime text
 
Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a jucat la pariuri pe meciurile de fotbal din Liga I și alte sporturi. Pentru că regulamentele în vigoare interzic acest lucru, Şumudică a fost suspendat, astăzi, din toate activitățile legate de fotbal pentru o perioadă de șase luni și amendat cu 100.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.
 
''În temeiul art. 60 al. 5 a coroborat cu art. 601 al. 2 din RD al. FRF se sancționează antrenorul Șumudică Marius Ninel cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de 6 luni și o penalitate sportivă în cuantum de 100.000 lei. Executorie în ce privește sancțiunea interzicerii oricărei activități legate de fotbal începând cu data pronunțării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din RD'', precizează comunicatul publicat pe site-ul FRF.
 
Șumudică poate face recurs în termen de două zile de la comunicarea deciziei. El a recunoscut în mod public că a deținut la un moment dat 15% din acțiunile unei case de pariuri. Ulterior, el a afirmat că în trecut le-a transmis jucătorilor săi să își închidă conturile deschise la casele de pariuri online, dar a uitat să facă același lucru cu al său.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii