Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Petcu, condamnat la şapte ani de închisoare, se va relaxa la Techirghiol

ro

13 Aug, 2012 22:22 1277 Marime text

Judecătorii instanţei supreme i-au ridicat temporar controlul judiciar impus fostului lider al CNSLR-Frăţia şi al Federaţiei Sanitas, pentru ca acesta să poată părăsi Capitala timp de două săptămâni, pentru a merge la tratament la Techirghiol.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis, astăzi, o cerere de modificare temporară a controlului judiciar impus de instanţa inferioare, după condamnare, fostului lider sindical Marius Petcu.

Procesul acestuia se află în faza recursului la această instanţă, iar Petcu le-a cerut judecătorilor ICCJ ridicarea temporară a controlului judiciar, măsură preventivă potrivit căreia sindicalistul nu are voie să părăsească municipiul Bucureşti.

Judecătorii au admis această cerere şi îi permit fostului lider sindical să plece din Bucureşti în perioada 15-31 august.

Marius Petcu - care este judecat în libertate, a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru fapte de corupţie - le-a spus judecătorilor că doreşte să meargă în această perioadă la Techirghiol pentru tratament.

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/decizie_iccj_marius_petcu-marius_petcu_techirghiol-CNSLR-Fratia_si_al_Federatiei_Sanitas_0_754724750.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii