Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marinar turc fără documente, depistat în tren de poliţiştii de frontieră constănţeni

ro

05 Oct, 2015 16:12 1412 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Gara Constanţa un cetăţean turc, marinar, care intenţiona să părăsească ilegal portul Constanţa.
 
„În data de 02.10.2015, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Garzii de Coastă, acţionând în baza unei informaţii, au declanşat o acţiune specifică în cadrul căreia au depistat în Gara Constanţa, îmbarcat în trenul Constanţa-Bucureşti, un cetăţean turc, marinar, care nu avea dreptul să părăsească oraşul portuar Constanţa”, potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă.
 
Echipa operativă a constatat că persoana în cauză a sosit în Portul Constanţa cu o navă sub pavilion Insulele Marshall, sosită din Egipt. Bărbatul avea asupra sa carnetul de marinar şi permisul de coborâre la uscat, în baza căruia avea dreptul de a coborî de pe navă, dar nu putea părăsi oraşul Constanţa.
 
În cadrul cercetărilor, cetăţeanul turc a declarat că este la primul voiaj în România şi intenţiona să meargă la Bucureşti în vizită la rude. Acesta a fost condus la bordul navei, iar permisul de coborâre la uscat i-a fost retras pentru perioada cât nava va staţiona în port. 

Sursa foto: ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii