Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marilena Labă, acuzată de complicitate în metoda „accidentul”, arestată preventiv

ro

09 Mar, 2015 16:50 1042 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat, sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Marilena Labă,  cercetată în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune.
 
Conform anchetatorilor, din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că la data de 21.02.2015, în intervalul orar 15.00-17.00, persoane necunoscute, prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase de fiu al persoanei vătămate şi de avocat ala acestuia, au indus-o în eroare pe persoana vătămată cu privire la implicarea fiului său într-un accident rutier cu victime, cu scopul de a obţine în mod injust suma de 30.000 lei care ar fi fost necesară pentru despăgubirea persoanelor accidentate şi evitarea unui eventual proces penal, sumă ce a fost remisă de către persoanele vătămate Marilenei Labă, care s-a prezentat în mod mincinos ca fiind un «curier al poliţiei»”.
 
Magistraţii au admis cererea procurorilor, iar femeia a fost trimisă după gratii pentru 30 de zile. Aceasta a contestat decizia judeecătorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii