Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Gâju, preşedinta AcoR, prezentă la atelierul "Evaluarea impactului teritorial bazat pe metodologia ESPON arts" (galerie foto)

ro

09 Sep, 2014 15:54 1214 Marime text
Mariana Gâju, primarul  comunei  Cumpăna, membru al Comitetului Regiunilor la Bruxelles şi reprezentantul Asociației  Comunelor  din  România în delegatia română a aceleiaşi instituţii, este Raportor pentru pachetul legislativ privind “Utilizarea eficientă a resurselor şi a deşeurilor în vederea realizării obiectivului de economie circulară”, după cum se arată într.un comunicat al Primăriei Cumpăna.

Documentul, îngrijit de Mariana Gâju, va fi înaintat spre aprobare în Sesiunea Plenară a Comisiei de Mediu din cadrul Comitetului Regiunilor la Bruxelles la începutul anului viitor.

Astăzi, la Comitetul Regiunilor a avut loc atelierul Evaluarea impactului teritorial bazat pe metodologia EPSON arts care a urmărit în principal analiza Pachetului de Economie Circulară, Către o economie circulară: Un program de reducere zero a deşeurilor în Europa.

Mihaiela Frăsineanu, expertul din partea Ministerului de mediu, consilier superior în cadrul Direcţiei managementul deşeurilor, delegat să sprijine întocmirea documentului a participat în cadrul conferinţei alături de Mariana Gâju.

Atelierul a fost moderat de către experţii de la Reţeaua de observare europeană pentru Dezvoltarea teritorială şi coeziune (ESPON). Următoarea întâlnire pentru discutarea noii Directive europene pentru revizuirea ţintelor deşeurilor va avea loc pe 16 octombrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii