Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Vasiliev pleacă din proiectul politic Partidul Mișcarea Populară

ro

16 Aug, 2016 18:01 2724 Marime text
Senatorul Marian Vasiliev a anunţat că părăseşte proiectul Partidul Mişcarea Populară, deoarece nu poate accepta politica agresivă. Vasiliev a declarat pentru ZIUA de Constanţa că a informat conducerea centrală a partidului în legătură cu decizia sa.
 
„Am discutat cu Valentin Steriu, l-am informat despre faptul că nu pot continua în cadrul acestui proiect, în care nu mă regăsesc. Eu sunt un om de stânga, nu vreau să creadă cineva că am jocurile făcute, este decizia mea, nu ştiu deocamdată în ce grup parlamentar îmi voi începe activitatea pe 5 septembrie!” 
 
 
UPDATE 2, ora 18:03

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, a precizat că l-a respectat pe Vasiliev în calitate de senator al României, Organizația Județeană i-a oferit o funcție de vicepreședinte, dar opțiunea plecării îi aparține, și dacă este un om de stânga, este mai bine că a plecat din acest proiect. „Dacă este om de stânga, să se ducă la PSD, îi dau sigur un post eligibil”, a mai spus Palaz.

Vă reamintim, Marian Vasiliev este senator de Constanța, a fost membru PPDD, UNPR, iar ca urmare a demarării procedurii de fuziune dintre PMP și UNPR, primise funcția de vicepreședinte al Organizației Județene de la Constanța.

UPDATE 1, ora 18:01
 
Postare pe o retea de socializare. Senatorul a anunţat despărţirea de proiectul politic si pe pagina sa de socializare. "De 26 de ani vedem politicieni pragmatici, care au transformat oamenii in procente, dar au uitat de sufletul si durerea lor! Si , indiferent de riscuri, voi face politica punandu-mi sufletul in joc. Nu calculand procente. Iar daca in politica a avea suflet este o greseala, atunci voi gresi in continuare. Si imi asum riscul...De azi nu mai fac parte dintr-o echipa politica de pragmatici. De azi refuz oficial sa calculez procente. De azi sunt singur pe un drum...", a scris Vasiliev.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii