Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Vasiliev „Caracatiţa PSD, condusă de Nicuşor Constantinescu doreşte să subjuge toate localitaţile judeţului“

ro

29 May, 2012 20:08 1870 Marime text

Marian Vasiliev, candidatul PP-DD la Consiliul Judeţean Constanţa vorbeşte într-un comunicat de presă despre caracatiţa PSD din judeţul nostru. Iată textul integral al comunicatului: „Pentru ca o societate să funcţioneze normal este nevoie de echilibru între putere şi opoziţie. Orice abatere de la aceasta regulă duce la dictatură, duce la o situaţie ce ne aminteşte de perioada comunistă de dinainte de 1989. Acest risc pândeste acum judeţul Constanţa. Caracatiţa PSD, condusă de Nicuşor Constantinescu doreşte să subjuge toate localitaţile judeţului iar metodele folosite sunt cele mai variate: ameninţări (cu pierderea locului de muncă, cu controale la cei care au o mică afacere), petreceri cu mici şi bere, ghiozdane cadou pentru copiii care oricum visează să plece din România şi sunt dispuşi să-şi părăsească familiile şi casa pentru o viaţă mai bună.

În momentul de faţă, singura forţă politică ce se mai poate opune caracatiţei PSD este Partidul Poporului Dan Diaconescu. De ce?

Pentru că celelalte partide nu mai există!!! Din 70 de primari câţi numără judeţul Constanţa, PDL mai are doar cinci! Primarii PDL candidează toţi în culoarea verde pentru a se delimita de nefastul portocaliu. Cu o singură excepţie, preşedintele PDL Constanţa, candidat la funcţia de primar, care se ascunde sub culoarea violet, culoarea oficială a PP-DD!

În judeţul Constanţa, PDL a ajuns doar o amintire. Un alt partid care se dădea luptător împotriva caracatiţei PSD, UNPR, a semnat un protocol de colaborare cu PSD şi a votat în Parlament legea uninominalului pur, adică a urcat în aceeaşi barcă a PSD-ului. Cetăţenii judeţului Constanţa nu trebuie să uite că PSD-ul este partidul care a vandut Petrom-ul, din care cauză motorina în România este cea mai scumpă din Uniunea Europeană!

PSD-ul a tăiat la fier vechi industria românească ( Tractorul Braşov, Autocamioane Braşov, ARO Câmpulung, Siderurgice Călăraşi, etc), obligând astfel miile de muncitori să devină cetăţeni de mâna a doua în Spania sau Italia.

PSD-ul a distrus agricultura româneasca şi sistemul de irigaţii. PSD-ul a vândut băncile româneşti către bănci occidentale! Iar lista poate continua! PSD-ul este ultima formaţiune care are dreptul să pretindă ca va redresa România.

Pentru tot ce a făcut rău în această ţară PSD-ul trebuie să ajungă în lada de gunoi a istoriei.

Cum în judeţul Constanţa toate celelalte partide au dispărut ori s-au vândut PSD-ului, singura forţă politică ce se mai opune caracatiţei roşii este Partidul Poporului Dan Diaconescu. Fiecare dintre noi trebuie să analizeze singur, în cabina de vot, doar cu sufletul si conştiinţa sa, pe mâna cui işi dă viitorul său şi pe cel al copiilor săi.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lia stanciu 30 May, 2012 13:11 Bravo,felicitari! Vasiliev e omul care ne trebuie ca sa traim decent si in liniste.