Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au devenit părinţii unei fetiţe

ro

03 Sep, 2015 15:23 2030 Marime text
Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie şi iubita sa, deputata PSD Oana Mizil, au devenit părinţii unei fetiţe care s-a născut, în această după-amiază, la un spital privat din capitală. Fetiţa va fi botezată Maria. Oana, Marian Vanghelie şi fiul acestuia, Alexandru, au venit, dimineaţă, la Spitalul Sanador, însoţiţi de deputatul PSD Mădălin Voicu, care ar putea fi naşul micuţei Maria.
Întrebat dacă va asista la naştere, Vanghelie le-a răspuns jurnaliştilor: "La câtă experienţă de viaţă am, aş putea asista şi la naştere". În plus, el a precizat că a părăsit vechea casă şi a şi amenajat camera fetiţei în noua locuinţă.
Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie, arestat la domiciliu, a primit încuviinţarea instanţei să îşi părăsească locuinţa, astăzi şi mâine, pentru a asista la naşterea copilului său şi a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia.
Amintim că el a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii