Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian şi Doru Sărăcilă solicită eliberarea provizorie sub control judiciar

ro

20 Oct, 2012 09:17 1751 Marime text

Ieri a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa dosarul cu număr unic 12020/118/2012 având ca obiect cerere de liberare provizorie sub control judiciar, conform art. 160 ind.2 C.p.p.

Solicitarea către instanţă este făcută de inculpaţii Sărăcilă Marian, Sărăcilă Dorin şi Slovinschi Bogdan, toţi aflându-se în arestul poliţiei Constanţa pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice şi de tentativă la omor calificat.

Aceştia sunt acuzaţi că ar fi bătut nişte motocilişti ca urmare a unor şicanări în trafic.

Ce presupune

Trebuie spus că dacă instanţa va decide eliberarea sub control judiciar, învinuiţii sau inculpaţii au o serie de restricţii: să nu depăşească limita teritorială fixată decât în condiţiile stabilite de instanţă; să se prezinte la organul de urmărire penală sau, după caz, la instanţa de judecată ori de cate ori este chemat; să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea de instanţă, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de cate ori este chemat; să nu ăşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei care a dispus măsura; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.

Solicitarea se va analiza în instanţă pe 22 octombrie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii