Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Preda, demisie din fruntea FMP „Nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice din România, ea vine din exterior“

ro

10 Jun, 2014 10:47 1667 Marime text
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda,  şi-a depus astăzi demisia, după cum se arată îmntr-un comunicat de presă dat publicităţii. Marian Predda declară că decizia a fost luată din motive personale.

“Mă retrag din fruntea Fundaţiei cu satisfacţia că în cele 14 luni în care am condus-o, alături de membrii fondatori, de echipa tehnică, de coordonatorii judeţeni, de voluntari, de cei peste nouă mii de membri şi cu sprijinul celui care a generat proiectul, dl. Preşedinte Traian Băsescu, am făcut din Fundaţia Mişcarea Populară o instituţie cunoscută şi respectată, un vector important al promovării valorilor, principiilor şi soluţiilor de centru-dreapta în spatiul public din România. Le mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat, pentru contribuţia comună la acest proiect“, a decalrat Marian Preda după cum se arată în comunicat.

Preda a mai adăugat că va continua să promoveze în societatea civilă principiile, valorile şi soluţiile de centru-dreapta. 
„ Plec din fruntea Fundaţiei cu convingerea că nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice din România, că ea va trebui să vină din exterior. Nu mă retrag, însă, într-un turn de fildeş, revin în turnul de veghe al mediului academic, al societăţii civile. Sunt convins că de acolo va veni până la urmă schimbarea în bine a României”, a conchis Preda la finalul comunicatului de presă.

Sursa foto: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii