Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Pană, antrenorul Farului „Am ieşit onorabil din partida cu Săgeata Năvodari”

ro

09 Sep, 2014 23:48 2827 Marime text
Marian Pană, antrenorul principal al FC Farul, a declarat la finele partidei din Cupa României cu Săgeata Năvodari, pierdută cu 1-3 după prelungiri, că formaţia constănţeană a ieşit onorabil din această confruntare din punctul de vedere al evoluţiei şi al atitudinii. „Ceea ce rămâne este însă rezultatul, pe care, într-un fel, Săgeata îl merită. Năvodărenii au echipă bună şi şi-au creat destule ocazii. Însă alta era desfăşurarea jocului dacă arbitrul nu-l elimina pe Neagoe, destul de uşor, în opinia mea. Arbitrul iar s-a băgat şi a stricat jocul. Ne-am bătut cât am putut. Sunt mândru de băieţi, dar trebuie să fim mai pragmatici”, a mai spus Pană.
Cătălin Anghel, principalul Săgeţii, a arătat: „Ne-am făcut singuri meciul greu, prin greşelile foarte mari din defensivă, băgând-o astfel pe Farul în meci. În mare parte din prima repriză nu am fost incisivi în atac pe cât ar fi trebuit, suferind pe părţile laterale. După pauză, situaţia s-a rezolvat şi am dominat. Iar, până la urmă, a ieşit cu bine”.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Player 11 Sep, 2014 10:04 dai anunt ca ai nevoie de banda stanga , vin pana in constanta ...si cand , intru in discutie ..zici ca ai lotul complet ...in cap sa va duceti ... Divizia D o sa ajungeti cu astfel de oameni