Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Muhuleţ Listele de la toate secţiile de votare vor fi verificate

ro

09 Dec, 2014 21:01 2703 Marime text
Vicepreședintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Marian Muhuleț, a anunţat astăzi că "în mai puțin de șase luni" vor fi făcute publice rezultatele verificărilor începute asupra listelor electorale de la alegerile prezidențiale din 2014, informează B1 TV. Muhuleţ a mai precizat că arhiva a fost predată, la AEP, în urmă cu două săptămâni.

"AEP, înainte de turul I din 2 noiembrie, a avut o procedură de achiziție publică în derulare. A fost desemnată o firmă câștigătoare în acest sens, care s-a și apucat de lucru în acest moment, urmează să vă prezentăm concluziile în mai puțin de șase luni, dacă au fost voturi ilegale la alegerile pentru președintele României — 2014, turul I și turul II. Concluziile la care o să ajungem, dacă vor fi în sens negativ, ca de fiecare dată le vom pune la dispoziție IGPR și Parchetului General, care mai departe vor desfășura operațiuni specifice", a arătat Muhuleț, citat de Agerpres.

El a explicat că, pe listele electorale permanente, există toate CNP-urile cetățenilor cu drept de vot la data alegerilor, cu domiciliul în România.

"Toate acele liste intră în verificare, se verifică listele permanente cu listele suplimentare, listele suplimentare între ele, la toate secțiile de votare; concluziile reies", a mai spus Marian Muhuleț.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii