Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian, motociclistul care a decedat joi, în urma unui accident rutier în Valu lui Traian, va fi condus, mâine, pe ultimul drum

ro

17 Aug, 2018 11:32 6800 Marime text
Motociclistul care a decedat joi, în urma unui accident rutier, produs  în comuna Valu lui Traian, va înmormântat mâine.
 
Reamintim că accidentul rutier a avut loc, pe 16 august, aproape de centrul comunei Valu lui Traian, judeţul Constanţa, acolo unde din cauza netenţiei în conducere o moticicletă, marka Suzuki, s-a ciocnit cu un autoturism, marca Opel. În urma teribilei lovituri moticiclistul, un tânăr ce pare a fi din localitate, şi ar avea circa 28 de ani, a murit pe loc. Atât motocicleta, condusă de un tânăr pe numele său mic Marian, cât şi autoturismul, ambele înmatriculate în judeţul Constanţa, s-au facut praf. La locul evenimentului rutier au fost trimise echipaje ale SMURD şi ale poliţiei Rutiere.
 
Oficial de la Poliţia Judeţului Constanţa
 
La data de 16 august, în jurul orei 04 :00, un bărbat, de 28 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus autoturismul marca Opel Corsa pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian unde, la intersecția cu strada Constanţei, a virat stânga peste marcajul dublu continuu, intrând în coliziune cu o motocicletă, condusă de un  bărbat, de 28 de ani, din sensul opus. Acesta nu poseda permis de conducere.  În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul motociclistului.
 

Citeşte şi:

Oficial de la Poliţie Accident rutier grav în centrul comunei Valu lui Traian. Un tânăr motociclist a murit pe loc (galerie foto+video)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii