Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor vor să participe și la JO 2020

ro

24 Aug, 2016 18:21 3208 Marime text
Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu nu intenționează să se retragă și ambii au ca obiectiv participarea la JO 2020 de la Tokyo, conform declarațiilor făcute la sosirea pe aeroportul Otopeni de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, scrie Agerpress.

Cătălina Ponor, locul 7 la bârnă și 14 la sol, nu a mai reușit să reediteze performanțele de la Londra (un argint și un bronz) și Atena (trei medalii de aur), dar cu ambiția care o caracterizează ea a declarat că vrea să-și ia o revanșă la Tokyo.

„Din păcate așa a fost să fie. Am încercat să mă adun cât am putut, am încercat să fac un rezultat cât mai bun. Nu a fost să fie cum am vrut. Îmi doresc să ajungem cu echipa la Tokyo, pentru că din punctul meu de vedere medalia pe echipe este cea mai importantă ”, a declarat gimnasta.

Marian Drăgulescu, locul 4 în finala de sărituri, la egalitate de puncte cu medaliatul cu bronz, afirmă că a dat totul și s-ar bucura dacă statul român l-ar recompensa ca pentru locul 3.

„A fost o finală foarte puternică, mă bucur că am reușit să-mi fac săriturile. În finală niciodată nu ești relaxat, emoțiile sunt foarte mari, dar am reușit să le controlez și să fac din ele emoții constructive'', a declarat Drăgulescu.

Drăgulescu și-a fixat de asemenea ca obiectiv viitor o prezență la JO 2020: „Cu siguranță, motivația mea cea mai mare a rămas în picioare și anume medalia de aur la JO, mi-am fixat ca obiectiv pe termen lung Tokyo, dar o s-o iau pas cu pas.”

sursa foto: huff.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii